İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

En İyi 15 Beylikdüzü Mekânları

En İyi 15 Beylikdüzü Mekânları, Beylikdüzü’ne gidenler için oldukça faydalı olacaktır. Beylikdüzü, İstanbul’un batısında yer alan ilçelerinde biridir. Gecekondu yerleşkelerinin bulunmadığı nadir ilçelerdendir. Lüks sitelere ve toplu konut projelerine rastlamak mümkün. Geniş caddelerinde yer yer yeşillik alanların olması ayrı bir güzellik katıyor ve git gide yeşillenmeye devam ediyor.


En İyi 15 Beylikdüzü Mekânları


Sahne Beykent, Beylikdüzü

Şıklık ve rahatlığı bir arada bulabileceğiniz, geniş menüsüyle her yaşa hitap eden lezzetleri sizleri bekliyor. Canlı müzik etkinliklerinin de bulunduğu Sahne Beykent gençlerin gözde mekânlarından ve sunumları oldukça başarılı.


Fil Bar Bistro, Beylikdüzü

Mekân oldukça salaş ve rahat. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirerek birkaç kadeh bir şeyler içebileceğiniz sakin bir yer. Sakin müziklerinin sohbetlerinize eşlik ettiği Fil Bar’dan oldukça memnun ayrılacaksınız. Çalışanlarının güler yüzlülüğü ve enerjisi tekrar gitmenize neden olacaktır.

Sarı ışıkların hâkim olduğu, şık mobilyaların bulunduğu Köşebaşı en sevdiğim mekânlar arasında. Menüsü oldukça geniş olan bu yerde, yiyeceklerinin ve içeceklerinin kalitesini hemen anlıyorsunuz. Fiyatları biraz pahalı gelebilir fakat yemeklerinin tadına baktığınızda buna değdiğini göreceksiniz.


Bi Dünya Meyhane, Beylikdüzü

Beylikdüzü’nün gözde, yaş ortalamasının çok yüksek olmadığı bir mekân. Canlı müzik bulunan hoş bir atmosfere sahip. Güler yüzlü çalışanları ile beraber tertemiz bir ortamı bulunuyor. Gönül rahatlığıyla günün yorgunluğunu atabilirsiniz.


Destina Meyhana, Beylikdüzü

Ferah ortamının yanı sıra duvarlarında bulunan rengarenk ışıkları size eğlencenin kapılarını açıyor. Çeşitli mezeleri bulunuyor ve oldukça başarılılar. Salaş ve rahat atmosferi sayesinde müzik eşliğinde harika bir akşam geçirebilirsiniz. Gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız iyi olacaktır.


The Shaula Cafe, Beylikdüzü

Beylikdüzü’nün aranan mekânlarından bir tanesi. Doğum günü ve özel günler gibi kutlamalarınızı burada rahatlıkla yapabilirsiniz. Bahçesinde rengarenk çiçeklerin ve havuzun bulunduğu The Shaula’da, kahvaltınızın keyfini çıkarabilirsiniz.


Saklı Deniz Cafe & Restaurant, Beylikdüzü

Kına ve düğün gibi organizasyonlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz. Deniz manzaralı bahçesinin olması da ayrı bir güzellik katıyor. Zengin kahvaltı menüsüyle güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz.


Maya Restaurant, Beylikdüzü

Şık ve ferah bir mekân olmasının yanı sıra, giden ailelerin çocukları için oyun alanlarının bulunması müşterilerine daha rahat bir akşam geçirme imkânı sunuyor. Özellikle çocuklu ailelerin favori mekânı ve yemekleri de oldukça lezzetli.


Mask Beylikdüzü

Beylikdüzü’nün belki de en tercih edilen mekânlarından. Daha çok gençlerin takıldığı, farklı sanatçıların sahne aldığı bir yer. Müziğin keyfini doyasıya çıkarmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor diyebiliriz.


Club Dali, Beylikdüzü

Hizmetin oldukça kaliteli olduğu, loş ışıklar eşliğinde keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekân. Canlı müzik etkinliklerinin bulunduğu Club Dali müşterilerine oldukça eğlenceli zamanlar sunuyor. Çalışan ekibin güler yüzlülüğü ve işine olan saygısı giden herkesin bir şekilde dikkatini çekiyor.


Gönül Bahçesi Cafe & Restaurant, Beylikdüzü

Yeşillikler içinde ahşap konseptiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sahil manzaralı bu yer, servis hızının mükemmelliğiyle adeta bütünleşmiş. Menüsünde bulunan tatlılardan magnolyayı mutlaka denemelisiniz. Ayrıca aşırı ferah ve huzur veren bir atmosfere sahip.


Big Mamma’s, Beylikdüzü

Ailelerin gözde mekânlarından biri. Çocuklu ailelerin keyifle vakit geçirebileceği bir konumda yer alıyor. Kahvaltısının çeşitliliği de oldukça doyurucu. Çalışanlarının müşterilere olan yaklaşımlar kibar ve saygılı. Buraya yolunuz düşerse nargilelerinden de denemeyi unutmayın.


Cemil Hoca Restoran, Beylikdüzü

Masanız oturur oturmaz donatılmaya başlıyor fakat bu sizi korkutmasın, fiyatları da oldukça bütçe dostu. Pazar kahvaltılarının oldukça yoğun geçtiği zamanlarda bile serviste gecikme yaşanmıyor. Açık büfe kısmında tabaklar sizin seçimlerinizle hazırlanıyor ve masanıza getiriyorsunuz. Özellikle yaz akşamlarında manzaranın tadını çıkarmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği Cemil Hoca’ya sizleri de bekleriz.

Cafe Dominant, Beylikdüzü

Cafe Dominant farklı konseptleriyle özel günlerinizin vazgeçilmezi haline gelebilir. Odalarını istekleriniz doğrultusunda hazırlayarak, sizin için bütün organizasyonu kusursuz şekilde gerçekleştiriyorlar. Başta işletme sahibi olmak üzere çalışanlarının ilgisi ve sıcakkanlılığı insana evinde hissi veriyor. Ayrıca fotoğraf çekimi, içecek ikramı gibi sunumları da bulunuyor.

Korner Dinner & Beer Cafe, Beylikdüzü

Paylaş:

Aradığınız Ev İçin Sizi Arayalım

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir