İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

En Kazançlı Yatırım Seçeneği: Gayrimenkul

En eski yatırım araçlarından birisi olan gayrimenkul yatırımı, Türkiye’de emlak ve arsa değerlerinin hızlı artışından dolayı hala en çok sevilen yatırım türlerinden birisi. Gayrimenkul yatırımını yapmadan önce satın alacağınız yerin ve evin genel özelliklerini kontrol etmeniz gerekiyor. Gelecekte bu bölgede yapılacak olan projeler, o yerin değerinin geçtiğimiz yıllarda nasıl arttığı ve kolay kiracı bulunup bulunulmayacağı gibi bazı etkenler gayrimenkul yatırımınızın geleceği hakkında fikir verecektir. Bunlara ek olarak gayrimenkul uzmanlarından da bilgi alabilirsiniz.


Son yılların en kazançlı yatırım araçlarından biri gayrimenkul yatırımıdır. Özellikle prim yapan yerlerden gayrimenkul alanlar, paralarına ciddi anlamda değer kazanabilirler. Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar gibi bölgelerde konut fiyatları bölgenin gelişmesine oranla büyük artış göstermektedir. Metro, metrobüs gibi toplu ulaşımda bazı bölgelerin değerini arttırıyor. İstanbul’un en revaçta ilçeleri olan Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar bölgeleri her geçen gün değer kazanmaya devam etmektedir. Bölgede bulunan birçok okul, üniversite, sosyal tesis, yeşil alan ve ulaşım kolaylığı sayesinde İstanbul’da en çok konut satışı yapılan bölgelerin başında bu bölgeler gelmektedir.


Özellikle son dönemde yaşanan ekonomik durgunluklar, faiz ve enflasyonda yaşanan dalgalanmalar gayrimenkul yatırımını daha hassas bir hale getirdi. Eğer kısa sürede nakite ihtiyaç duyan müteahhitlerden iyi fiyata gayrimenkul alabilirseniz sizin için karlı bir yatırım aracı olabilir.

Paylaş:

Aradığınız Ev İçin Sizi Arayalım

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir